Over ons

Modelers Heaven is de on-line store voor de plastic modelbouwer.

 

Wat bieden wij

U kan bij ons terecht voor de nieuwe modellen van alle gangbare merken maar u kan bij ons ook terecht voor in- en verkoop van oude kits uit verzamelingen en over-stocks.

Wil u hier graag meer over weten, of heeft u enkele kits aan te bieden. Neem dan snel contact met ons op.

Al onze prijzen zijn BTW inclusief. Voor BTW-tarieven zie ook onze algemene voorwaarden. Tweedehands items zijn te herkennen aan de M achter de referentie. Hier is een ander BTW-regeling (marge-regeling) van toepassing. Op uw factuur zal deze uitsplitsing ook meer in detail terug te vinden zijn.

Verzenden, afhalen of beurzen

We verzenden standaard steeds via Bpost met de verzekerde verzendingen om problemen bij verlies etc te voorkomen:  

 post.png

U kan de kits ook bij ons komen bekijken tijdens onze openingsuren. Graag maken we hiervoor met u een afspraak via onze contactpagina of via de telefoon nadat u een selectie maakte via de site en aangaf deze te willen afhalen in de winkel.

Uiteraard willen we ook graag uw kits meebrengen naar de beurzen die u in onze agenda kan vinden. Hier volstaat het om deze te boeken en in commentaar aan te geven welke beurs uw voorkeur geniet. 

We trachten in het kader van de ecologische voetafdruk ook te streven naar het hergebruik van verpakkings- en verzendingsmaterialen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar voor de portemonee van onze klanten. We moeten immers op deze manier geen verpakkingskosten aanrekenen. 

!!! Indien u kiest om "niet verzekerd en niet traceerbaar" te verzenden dan is dit op eigen risico en kan er bij ons of de post nooit beroep gedaan worden op een refund bij verlies of schade. !!!

 

Tweedehands kits

 Al onze tweedehands kits worden volledig nagekeken alvorens ze op de website geplaatst worden. De omschrijving van het item zal eventuele opmerkingen bevatten over de toestand van deze kits. Wanneer we deze verpakken voor verzending kijken we deze kits nogmaals na. Maar zelfs met al deze voorzorgen kunnen we uiteraard geen garanties bieden. Dat neemt niet weg dat we steeds bereid zijn om samen met onze klanten naar een oplossing te zoeken moest er toch een probleem opduiken. Neem dus zeker contact met ons op binnen de periode van 14 kalenderdagen zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. Daarna kan geen oplossing meer geboden worden.