Over ons

Modelers Heaven is the on-line store for the plastic model builder.

 

Wat hebben we te bieden

U kan ons steeds contacteren voor nieuwe modellen van alle gangbare merken maar u kan ook steeds bij ons terecht om kits uit collecties ov overstocks te kopen of te verkopen.Y

Wil u graag meer weten hier over of heeft u misschien zelf kits te koop? Contacteer ons dan snel .

Al onze prijzen zijn BTW inclusief. Voor de BTW tarieven kan u steeds onze algemene voorwaarden raadplegen. Tweedehands items kan je herkennen door de M achter de referentie. Hier is een andere BTW van toepassing (marge regeling). De aanrekening hiervan kan u meer gedetailleerd vinden op de factuur. 

Verzenden, afhalen of shows

Standaard zullen we steeds verzenden via B-post met verzekerde verzending om problemen te voorkomen bij verlies etc.  Andere mogelijkheden mogelijkheden voor bepaalde regios worden ook geboden via.

Afbeeldingsresultaat voor bpost logo   Afbeeldingsresultaat voor mondial relayAfbeeldingsresultaat voor dpd

 U kan de kits ook bij ons komen bekijken tijdens onze openingsuren. Graag maken we hiervoor met u een afspraak via onze contactpagina of via de telefoon nadat u een selectie maakte via de site en aangaf deze te willen afhalen in de winkel.

Uiteraard willen we ook graag uw kits meebrengen naar de beurzen die u in onze agenda kan vinden. Hier volstaat het om deze te boeken en in commentaar aan te geven welke beurs uw voorkeur geniet. 

We trachten in het kader van de ecologische voetafdruk ook te streven naar het hergebruik van verpakkings- en verzendingsmaterialen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar voor de portemonee van onze klanten. We moeten immers op deze manier geen verpakkingskosten aanrekenen. 

!!! Indien u kiest om "niet verzekerd en niet traceerbaar" te verzenden dan is dit op eigen risico en kan er bij ons of de post nooit beroep gedaan worden op een refund bij verlies of schade. !!!

 

Tweedehands kits

Al onze tweedehandskits worden volledig nagekeken alvorens ze op de site geplaatst worden en hebben een M achter hun referentie. De beschrijving van de items zal steeds een opmerking bevatten ivm de staat van het item als dit nodig is.  Wanneer de goederen verpakt worden voor verzending kijken we nogmaals alles na. Zelfs met al deze voorzorgen kunnen we uiteraard geen garanties geven. Dat neemt niet weg dat we steeds bereid zijn om samen met de klant naar oplossingen te zoeken moest er zich toch een probleem voordoen. Neem daarom steeds binnen de 14 dagen, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, contact met ons op. Buiten deze periode kan er geen oplossing meer geboden worden.